avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inregistrare societate la ITM Bucuresti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inregistrare societate la ITM Bucuresti

Buna ziua !
Unde se inregistreaza acum o societate la ITM - la primul CIM - evident, la mezanin, de unde se obtine parola pt. Revisal sau in alta parte ?
N am mai fost acolo de ceva vreme si nu stiu ce s a mai schimbat intre timp ...

Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:27, 27 Ianuarie 2015
1. Transmiterea registrului general de evidenta a salariatilor in format electronic prin depunerea la sediul inspectoratului teritorial de munca se face pe suport CD, discheta 3,5 inch/1,44 MB sau medii de stocare USB cu sistem de fisiere FAT/FAT32.
Registrul general de evidenta a salariatilor in format electronic (REVISAL), insotit de o adresa de inaintare semnata si stampilata de catre reprezentantul legal, se depune la sediul inspectoratului teritorial de munca in a carui raza teritoriala persoanele fizice sau juridice isi au domiciliul, respectiv sediul.
Pentru prima depunere la sediul inspectoratului teritorial de munca a registrului general de evidenta a salariatilor in format electronic, adresa de inaintare este insotita de o copie a certificatului de inmatriculare - in cazul angajatorului persoana juridica, respectiv o copie a actului de identitate - in cazul angajatorului persoana fizica.

2. Obținerea parolei pentru transmiterea online a REVISAL-ului de către angajatori se face la sediul ITM în a cărui rază teritorială îşi au sediul sau domiciliul, în baza prezentării următoarelor documente:
a) solicitarea scrisă pentru eliberarea parolei (model anexat);
b) împuternicire semnată şi ştampilată de angajator, în cazul în care persoana care solicită obținerea parolei este alta decât reprezentantul legal al angajatorului;
c) copia certificatului de înmatriculare al angajatorului;
d) copia actului de identitate al persoanei împuternicite.

3. Transmiterea REVISAL-ui la ITM Bucuresti se face la locatia din Octavian Goga nr.2 , mezanim , cam.5, luni - joi 8.30-16.00 , vineri 8.30 - 14.00.
Care sunt pasii? Intai depun dosar plic cu actele societatii nou infiintate apoi solicit eliberare pariola si user, apoi inregistrez si completez Revisal cu primul contract si apoi il transmit personal la ITM?
Nu se mai depune niciun dosar cu actele societatii.

Pasii sunt cei mentionati de mine in mesajul anterior. Alte documente la ITM nu se mai depun.
Primul contract se depune inregistrat pe CD .... ca atunci cand nu aveam on line, asa am inteles eu...
Ati inteles bine, prima transmitere a REVISAL-ului pentru societatile noi infiintate sau pentru cele care nu au mai avut salariati se va face la sediul ITM-ului.

Dupa ce s-a efectuat aceasta depunere , se poate solicita userul si parola pentru transmiterea online a REVISAL-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare somer si pensionar anomarairam anomarairam Buna ziua, angajatorul doreste sa angajeze doua persoane din somaj si un pensionar cu data de 01.11 am urmatoarele nelamuriri respectiv rugamintea de a ma ... (vezi toată discuția)
Contracte de munca dan61 dan61 Va rog sa mi spuneti care este procedura de a inregistra o asociatie de proprietari la ITM si ANAF pentru contractele de munca si contractul de mandat? ... (vezi toată discuția)
Pasii pentru a angaja un salariat pe pfa duclad duclad Buna ziua, Care sunt pasii necesari pe care trebuie sa-i fac pentru a angaja un salriat pe PFA (vezi toată discuția)