avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina inmatriculata Franta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina inmatriculata Franta

Bună ziua! În decursul acestei luni, am achiziționat o mașină din Franța. Specific că... Cartea Gris nu a fost barată. Mi s-a zis de către firma respectivă să o barez eu în momentul în care inmatriculez. Am contractul de vânzare-cumpărare. Și până la punerea numerelor roșii, mi-am făcut asigurare pe seria de șasiu. momentan am numerele de franta pe masina. Pot circula așa cu ea timp de o săptămână până îmi pun numerele roșii? Că nu vreau să mă trezesc cu un dosar penal. Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 22 Octombrie 2025
AndreiSze, utilizator
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 14:00, 22 Octombrie 2025
nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare autoturism anglia. x3us x3us Am achizitionat de 20 de zile un autoturism de la un cetatean roman cu rezidenta in Anglia (contract de vanzare cumparare facut in limba romana) si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Care sunt actele necesare pentru a trece vama cu o masina neinmatriculata in romania, masina al carui proprietar o sa fiu? biu45 biu45 Buna ziua, momentan traiesc in Franta si as vrea sa achizitionez o masina adusa din strainatate si neinmatriculata din Romania, pe care mai tarziu sa o ... (vezi toată discuția)
Nu am dreptul la numere rosii, provizorii? ContSters200796 ContSters200796 buna! ma aflu intr-o situatie dificila in legatura cu o masina. am adus-o in tara din Franta acum o luna in baza unui contract de vanzare cumparare pe numele ... (vezi toată discuția)