avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... De curând mi am schimbat numele de familie si ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

De curând mi am schimbat numele de familie si domiciliul

Buna ziua ,

De curând mi am schimbat numele de familie si domiciliul din buletin.Care sunt pașii de urmat având in vedere ca am deschis un cabinet individual de psihologie acum 5 ani ,pe vechiul nume.
Mulțumesc mult !
Ultima modificare: Miercuri, 22 Octombrie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Infiintarea srl veriaadrian veriaadrian Care sunt pasii pentru a infiinta un SRL in care sa functioneze diverse activitati medicale (cabinet medical individual - medic de familie; cabinet psihologic ... (vezi toată discuția)
Impozit locuinta Lavinia63 Lavinia63 Buna seara. Sunt psiholog iar in curand doresc sa imi deschid cabinet individual si am nevoie de sediu profesional. Fiind la inceput, cel mai simplu este sa ... (vezi toată discuția)
Psihoterapie online-pfa? alexandra2022 alexandra2022 Buna ziua! Care este metoda legală pentru a desfășura ședințe de psihoterapie online, avand in vedere faptul ca nu am un cabinet fizic? Menționez ca am ... (vezi toată discuția)