avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum as putea sa cumpar pamant arabil ? mentionez ca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum as putea sa cumpar pamant arabil ? mentionez ca posed terenuri ...

Cum as putea sa cumpar pamant arabil ? mentionez ca posed terenuri agricole mostenite, care sunt lucrate de arendas cu contract incepand din 2021. De la primarii am primit informatii ca toti cei care afiseaza oferta de vanzare, au deja intelegeri cu un cumparator.

Alte discuții în legătură

Teren agricol dritaS dritaS buna ziua,am unteren agricol de 3ha din care pe titlu de proprietate scrie 2,4 fanate si 0,6 arabil . Terenul e dat in arenda din 2011 si este integral lucrat ... (vezi toată discuția)
Vânzare teren arendat AlexandruMihai AlexandruMihai Bună ziua! Se dă următoarea speță: 1. Bunicul deține 3 ha de terenuri agricole și are un contract de arendă cu Ion, un nepot (din partea soției ... (vezi toată discuția)
Teren arabil in arenda lupu iulian lupu iulian Buna ziua am urmatoarea intrbare Am un teren arabil in arenda cu contract de arenda inregistrat la primarie pe care vreau sa il vand ,dar arendasul nu ofera ... (vezi toată discuția)