avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Obligativitate acte în dosarul de subvenție pentru ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Obligativitate acte în dosarul de subvenție pentru reabilitarea blocului

Bună seara!
Am și eu o nelămurire în legătură cu acordarea subvenției pentru cheltuielile cu anvelopare a blocului.
Eu nu sunt nici proprietar, nici co-proprietar, nici căsătorită cu proprietarul apartamentului din blocul anvelopat.
Aș dori să știu de ce am obligația să depun toate actele solicitate la dosar (adeverință de salariat, extrase bancare, copie după buletin).
Unde anume scrie în lege, că dacă sunt într-o relație de prietenie cu proprietarul, și locuiesc în același apartament cu el, trebuie să mă includă în acel contract de reabilitare?
Sau dacă, de exemplu, eu as fi stat în chirie aici, teoretic vorbind, as fi fost obligată să contribui cu actele menționate mai sus, pentru dosarul de subvenție?
Chiar nu mi se pare normal și logic,si nu știu pe cine să întreb.
Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Cum pot beneficia de subventia la gaz ndaniela83 ndaniela83 de cateva luni stau in chirie, acum as vrea sa fac si eu demersul pentru a obtine subventia pe incalzire. Daca locuiesc cu chirie in alt oras cum pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc de 3 ani intr un bloc anvelopat de asociatia ... Docri Docri Buna ziua, locuiesc de 3 ani intr un bloc anvelopat de Asociatia Proprietarilor pe cheltuiala locatarilor inainte ca eu sa cumpar apartamentul. Fostul ... (vezi toată discuția)
Acte doveditoare venit - reabilitare termica Milady09 Milady09 Buna ziua, Va rog sa aveti amabilitatea de a ma ajuta cu un document legal justificativ prin care asociatia de locatari poate cere proprietarilor acte ... (vezi toată discuția)