avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin și viza de flotant
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin și viza de flotant

Buletin și viza de flotant Bună ziua , cine mă poate ajuta cu o informație clară conform legii mi-a expirat Buletinul care este pe sec 3 și eu m-am mutat cu chirie in sec 4 și vreau să .mi fac buletin provizoriu care expiră în 12 luni de zile am Contract de închiriere valabil am Contract ul de închiriere o să îmi trebuiască viza de flotant? Pentru așa ceva sau merge fara ? Vreau buletin din ăla fara adresă am auzit că se poate
Ultima modificare: Miercuri, 22 Octombrie 2025
mariusastra, utilizator

Alte discuții în legătură

Luarea in spatiu drazicmania drazicmania Am o persoana care sta la mine in chirie dar fara sa exista un contract de inchiriere.. Ea vrea sa isi faca buletin pe adresa garsonierei mele ..Nu stiu ce sa ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin!! Eu68 Eu68 Sunt intr o rel.de concubinaj de 10ani iar concubinul nu din acelasi judet cu mine si in momentul in care ne am mutat impreuna la mine i am facut si buletin cu ... (vezi toată discuția)
Lamuriri luare in spatiu bossake bossake Sunt proprietar (50% eu, 50% mama mea care este decedata, nu am frati) al unui apartament cu 3 camere. In urma cu 1 luna am inchiriat apartamentul, si am ... (vezi toată discuția)