avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am o hotarare judecatoreasca cu privire la plata ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am o hotarare judecatoreasca cu privire la plata salariilor compensatorii ...

Am o hotarare judecatoreasca cu privire la plata salariilor compensatorii in numar de 12 brute corelate cu indicele inflatiei si dobanda pana la data platii. Lichidatorul face calcul la suma neta a salariilor - IPC si dobanda legala pe toti anii. Este corect? Hotararea spune la cele 12 salarii brute! Astept un raspuns daca sa depun contestatie! Cu stima

Alte discuții în legătură

Bună seara! mă puteți sprijini prin a-mi oferi vă rog răspunsuri,la ... ella m ella m Bună seara! Mă puteți sprijini prin a-mi oferi vă rog răspunsuri,la următoarele situații: Asupra institutiei noastre a fost dispusă o hotarare ... (vezi toată discuția)
Dobanda legala la drepturi salariale din hotarari judecatoresti covmela covmela Printr-o hotarare judecatoreasca s-au castigat drepturi salariale, actualizate cu indici de inflatie si dobanda legala calculata de la data intoducerii ... (vezi toată discuția)
Ce calcule contabile va trebui sa facem ? oanaportar oanaportar Bună ziua ! Vineri, institutia noastră a primit de la un salariat o cerere prin care a solicitat ca o hotărâre judecătorească să fie executată ... (vezi toată discuția)