Buna seara,
Am urmatoarea situatie: am fost executata silit pentru o suma pe care am achitat-o si mi-au fost puse in sarcina abuziv de catre executorul judecatoresc sume pentru actiuni pe care acesta nu le-a facut (ex: deplasare la domiciliul subsemnatei pentru inmanare documente, sume exagerat de mari pentru asa zise trimiteri postale, cheltuieli de mentenanta pentru biroul sau - absolut ilegal, doar acestea in valoare de 1.190 lei etc). Am solicitat documente justificative pentru aceste cheltuieli de executare care se ridica la aproape 5.000 lei, insa executorul judecatoresc refuza sa mi le puna la dispozitie. Ce ma sfatuiti sa fac in acest caz? Mentionez ca nu am niciun debit restant, iar cheltuielile de executare sunt de 3 ori mai mari decat debitul pe care il aveam de plata si care a fost achitat imediat ce am primit titlul executoriu.
Ce pot face pentru a primi explicatii pentru sumele exagerate puse in sarcina mea? Cui trebuie sa ma adresez pentru a sesiza acest abuz si pentru a corecta situatia?
Executorul judecătoresc n-o să vă dea niciodată explicații, că n-are în competență să ofere consiliere juridică.
Angajați un avocat să vă consilieze, adică plătiți 1 oră de consultanță juridică.