avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Are voie diriginta sa oblige baiatul meu de 13 ani sa ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Are voie diriginta sa oblige baiatul meu de 13 ani sa se tunda? ...

Are voie diriginta sa oblige baiatul meu de 13 ani sa se tunda?
Ii vorbeste prost fata de colegii de clasa, i-a spus ca are familie impertinenta (desi nu i s-a adresat nimeni in niciun fel dansei), ii ia frizura la misto, si il ameninta ca ii scade nota la purtare daca nu se tunde, si nu-l lasa sa intre in scoala. Am dovezi cum mi-a scris mie pe whatsapp ca nu il primeste in scoala daca nu se tunde, ca el trebuie sa respecte regulile. Mentionez faptul ca are parul putin peste urechi. Multumesc pentru eventualul raspuns!

Alte discuții în legătură

Scaderea notei la purtare sabina1234 sabina1234 Ieri copilul meu a fost influientat de alt coleg care i-a lipit un absorban te spate la un baiat din clasa lui sa ii faca poza la acesta unde se vedea ... (vezi toată discuția)
Scăderea notei la purtare Rădac Ionuț Rădac Ionuț astăzi copilul meu a fost la școală a făcut o năzbâtie deoarece a scris pe o foaie o poezie foarte jenantă despre colega lui cu cuvinte care nu avea ... (vezi toată discuția)
Nota la purtare scazuta pe nedrept crisant crisant Am un baiat in clasa a7a. I s-a scazut nota la purtare la 6 , fara sa fiu informata si fara sa ii treaca mediile in carnet. Nots a fist scazuta fara a face ... (vezi toată discuția)