avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara și tot respectul pentru toate persoanele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara și tot respectul pentru toate persoanele implicate ...

Bună seara și tot respectul pentru toate persoanele implicate în procesul de lămurire a persoanelor "de față".
Întrebare: se poate ataca un contract de vânzare cumpărare cu viageră făcut de tatăl meu cu 17 zile înainte de moartea sa, către o concubină?
Menționez că tatăl meu era într-o situație precară de sănătate: cancer cu metastaze multiple: plămâni, oase ficat craniu.....
Vă mulțumesc anticipat pentru implicarea și devotamentul dumneavoastră în a ajuta oamenii aflați în situații diverse de incertitudine legală
Cu respect, DIANA

Alte discuții în legătură

Tutela: avantaj sau dezavantaj pentru pastrarea unui apartament cu uzufruct viager? jlvera jlvera Buna ziua, Va rog frumos lamuriti-ma si pe mine daca e bine ce fac. Eu am un apartament pe care tatal meu mi l-a vandut, cu clauza de uzufruct viager. ... (vezi toată discuția)
Malpraxis machiavelli machiavelli Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Tatal meu a fost timp de 10 ani pensionat pe caz de boala (TBC), decizie revizuibila (anual trebuia sa fie ... (vezi toată discuția)
Drept de uzufruct - recuperare 50% din valoare apartament Paul_Belcin Paul_Belcin Buna seara, Incerc sa va descriu situatia in care ma aflu, si va rog frumos sa-mi spuneti voi daca mai este ceva de facut: - tatal meu (divortat la acel ... (vezi toată discuția)