avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Am un proces de 1 an și 6 luni cu fostul angajator, ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Am un proces de 1 an și 6 luni cu fostul angajator, ...

Buna ziua,

Am un proces de 1 an și 6 luni cu fostul angajator, pe contencios administrativ, în urma unei decizii de concediere abuzivă, iar termenele de judecată sunt foarte mari, de 6 luni, este acest lucru ceva normal? Din ce am citit procesele acestea se judecă în regim de urgență și cad sunt incidenta legii de celeritate, cu termene de maxim 15 zile.

Vă rog să îmi spuneți cum este corect?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 13:44, 23 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, termenele se stabilesc in functie de aglomerarea instantei de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspundererea statului in litigiile de munca sofiao sofiao As dori sa intreb daca pot actiona statul in judecata la CEDO in urmatorul context: - Am actionat in instanta angajatorul pentru o concediere nelegala. - ... (vezi toată discuția)
Plangere la curtea de apel impotriva unei decizii a cnsc irina_stirbu2000 irina_stirbu2000 Va rog sa/mi spuneti cum se precedeaza in situatia in care s/a depus o plagere impotriva deciziei CNSC prin care a fost respinsa contestatia agentului ... (vezi toată discuția)
Judecarea cu celeritate ContSters136493 ContSters136493 Ce este judecarea cu celeritate,in ce cazuri se poate invoca? (vezi toată discuția)