avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... LOVIRE SI ALTE VIOLENTE MEDICOLEGAL 9 ZILE DESPAGUBIRI
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

LOVIRE SI ALTE VIOLENTE MEDICOLEGAL 9 ZILE DESPAGUBIRI

Buna ziua , am fost atacat cu o bata din care au rezultat 9 zile medicolegal , am de asemenea clipuri dinaintea atacului cand am fost amenintat si amenintat cu moartea de fata cu politia , am depus plangeri de peste 1 an de zile cu cele relatate la Post Politie Chiajna , dar dupa cum bine stiti nu se ocupa nimeni de acolo .Cat m ar costa per total cu aproximare procesul din care sa cer daune morale pentru cele relatate iar avand in vedere 2 sau 3 infractiuni : infractiunea de amenintare , amenintare agravata (cu moartea) si lovire si alte violente din care au reiesit 9 zile medicolegal vi se pare corect daca as cere in instanta 9000 EUR (45.787 lei) ? Multumesc anticipat si astept oferte pt viitorul apropiat.
Ultima modificare: Joi, 23 Octombrie 2025
tibiaev, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 13:29, 23 Octombrie 2025
Buna ziua

Dvs. puteti cere cat doriti, doar instanta hotaraste suma.
Adresati-va parchetului direct, cu cerere pentru urgentarea dosarului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta - impacare sau retragerea plangerii prealabile ContSters119945 ContSters119945 Buna ziua. As vrea sa va cer parerea cu privire la urmatoarea speta. Inculpatul Y, aflat in stare de ebrietate, a intrat peste victima X care se afla in ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa pentru lovire si atac acmilantir acmilantir Buna ziua. Mama mea a fost atacata si lovita de o anumita persoana cu o seara in urma. a fost lovita in cap si in coapsa. atacatorul venise la ea sa ii ceara ... (vezi toată discuția)
Hartuire marinaioana marinaioana buna ziua!am si eu o problema...in urma cu aproximativ doi ani am inceput o relatie cu un baiat.totul a decurs normal pana in urma cu 6 luni.datorita faptului ... (vezi toată discuția)