avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Daca am internare de zi la o clinica si am si un CT cu ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Daca am internare de zi la o clinica si am si un CT cu monitor 2 la alta clinica ...

Buna ziua
Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns
Daca am internare de zi la o clinica si am si un CT cu monitor 2 la alta clinica ,dar in acceasi zi este vreo problema?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Accident de munca MPO MPO Buna ziua, In data de 06.03.2015 am suferit un accident de munca din urma căruia m-am ales cu o fractura la nivelul genunchiului stâng. După 3 ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli medicale IonNicolae33 IonNicolae33 Buna ziua, Sunt asigurat CAS si as dori sa stiu daca as putea recupera cheltuielile medicale facute in urma unei interventii chirurgicale si internare intr-o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor.as dori daca se poate sa ma ajutati cu niste ... Edmond91 Edmond91 Buna ziua tuturor.As dori daca se poate sa ma ajutati cu niste informatii din punct de vedere juridic.Pe data de 22.07.2024 mama mea a suferit un accident ... (vezi toată discuția)