avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, un apartament la demisol dotat cu toate ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, un apartament la demisol dotat cu toate utilitatile ...

Buna ziua, un apartament intro cladire rezidentiala D+P2 la demisol dotat cu toate utilitatile functional ca un apartament normal dar trecut in releveu ca spatiu de depozitare. Se poate modifica legal in spatiu locuibil? Multumesc
Ultima modificare: Joi, 23 Octombrie 2025
Valyylav, utilizator

Alte discuții în legătură

Declarare spatiu: rezidential sau nerezidential kalyana kalyana Buna seara Am urmatoarea situatie In anul 2015,am construit un spatiu pe persoana fizica,care ulterior a devenit in urma unui contract de comodat intre mine ... (vezi toată discuția)
Declarare spațiu mixt. Michi85 Michi85 Bună seara. Am o clădireP+D. 120mp demisol si 120mp parter.spatiul demisol nu a fost niciodată inchiriat. A fost folosit ca magazie de depozitare pentru ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament cu pivnita neinscrisa in cf laviana laviana Buna ziua, Vrem sa cumparam un apartament intr-o fosta cladire de birouri, apartinand unui singur proprietar. Recompartimentarea s-a facut si de asemenea ... (vezi toată discuția)