avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care este solutua de rezolvare in cazul daca la-o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care este solutua de rezolvare in cazul daca la-o Carte funciare ...

Care este solutua de rezolvare in cazul daca la-o Carte funciare figureaza 2 persoana ,una decadate ambi cu 100%..Din partea decedatului nu prea misca cu nimic.,sa face succesiune etc Persoana cine mai traieste daca vinde partea lui.Adica vrea sa iese din CF. legal cummerge.Foarte frumos multumesc daca primesc un raspuns

Alte discuții în legătură

Care este solutia de rezolvare in cazul daca în titlul de proprietate ... karcsika1958 karcsika1958 Care este solutia de rezolvare in cazul daca.La titlu de Proprietate figureza 2 persoana CU ACEAS COTA ...1 decedat ,dar la titlu de proprietate este ... (vezi toată discuția)
La o carte funciare../cf./ figureaza 2 persoana una decedate.si ... karcsika1958 karcsika1958 La o CARTE FUNCIARE../CF./ figureaza 2 persoana una decedate.si sotia lui nu vrea sa dezbate succesiunea pentru un teren extravilan cu motivul ca costa mult ... (vezi toată discuția)
Cum pot mosteni o casa? aninagabi aninagabi Buna ziua, Am o problema pe care as dori sa o rezolv in vreun fel, dar nu prea stiu de unde sa incep: -cum pot mosteni o casa de la bunica mea, daca nu am ... (vezi toată discuția)