avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună seara, Sunt anul 2 la Universitatea Politehnică ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună seara, Sunt anul 2 la Universitatea Politehnică din București, ...

Bună seara,
Sunt anul 2 la Universitatea Politehnică din București, la buget. În cazul în care doresc retragerea de la studii sunt nevoit să restitui suma de bani bugetată de stat pentru perioada în care am fost student. Am auzit tot felul de păreri. Care sunt costurile retragerii mă interesează !

Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Bună ziua. În prezent sunt student doctorand la usamv cluj ... Viorel91 Viorel91 Bună ziua. În prezent sunt student doctorand la USAMV Cluj Napoca. Menționez ca sunt la buget, primesc și bursa lunar. Problema este ca vechiul ... (vezi toată discuția)
Renuntare doctorat Lore A Lore A Buna ziua! Sunt anul 4 la doctorat la facultatea de farmacie si imi doresc sa renunt, pentru ca nu reusesc sa am rezultate si nu-l voi termina oricum in timp ... (vezi toată discuția)
Retragere studii doctorale Ana Petra Ana Petra Buna ziua, Daca vreau sa mi depun cererea de retragere din cadrul studiilor doctorale, trebuie sa restitui bursa primita? Mentionez urmatoarele: - sunt ... (vezi toată discuția)