avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am fost amendat de catre DGPMB sector 4 - Sectia ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am fost amendat de catre DGPMB sector 4 - Sectia ...

buna seara . am fost amendat de catre DGPMB sector 4 - Sectia 26 politie pentru sunat la 112. voiam sa va intreb cu cine ma judeca ce adresa trec la parat doar DGPMB sau adresa sectiei de politie vreau sa contest.multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:26, 24 Octombrie 2025
DGPMB - Sectia 26 de Politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deranjat de vecin care asculta muzica toata ziua bogdan_024 bogdan_024 Buna seara, sunt deranjat de vecinul de langa care din vara asculta muzica aproape toata ziua, sunt trezit din somn aproape mai mereu, dupa amiaza nu ma pot ... (vezi toată discuția)
Incalcari drepturi omen omen salutari tuturor am nevoie urgenta de un sfat/ajutor o sa trec direct la subiect in data de 28 spre 29 august a.c. am avut un mic accident cu scuterul ... (vezi toată discuția)
Cum ocolesti gdpr cand faci o cerere de chemare in judecata impotriva x? PARTEVATAMATA2010 PARTEVATAMATA2010 Vă salut! Doresc să depun o plângere civilă împotriva unui angajat de la o firmă. Angajatul m-a agresat, am sunat la 112, iar poliția l-a amendat. Când ... (vezi toată discuția)