Buna seara, sunt deranjat de vecinul de langa care din vara asculta muzica aproape toata ziua, sunt trezit din somn aproape mai mereu, dupa amiaza nu ma pot concentra la calculator din cauza lui. Am incercat sa discut amiabil de 3-4 ori insa mereu a fost foarte recalcitrant si pus pe scandal. De multe ori nu am putut dormi venind din tura de noapte, am fost la politie si mi-au spus ca nu are ce sa-i faca daca asculta muzica in afara orelor 22,00-8,00 si 13,00-14,00. Am ajuns la disperare am inceput sa nu ma pot concentra in viata de zi cu zi din cauza lui.
Va rog frumos ajutati-ma cu o solutie simt ca nu am nici o putere
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Spuneti-le politistilor sa se uite mai sus cu un rand, la art 25, nu numai la art 26. Puteti sa va plangeti la superiori.
Oricum, politia, mai mult decat sa ii dea amenda, nu prea are ce sa faca.
Daca nu se rezolva, va trebui sa il actionati in judecata pe vecin pe obligatia de a face, solicitand si daune morale.
Multumesc frumos pentru raspuns!
Voi avea nevoie de martori ca politia sa ii dea amenda sau atunci cand il dau in judecata ? Intreb asta pentru ca de frica nu cred ca ma v-a ajuta vre-un vecin. In caz ca voi primi acelasi raspuns din partea politiei care sunt superiori la care ma pot adresa ? Voi avea nevoie de avocat pentru un astfel de proces si daca sunt sanse de castig din partea mea ?
gi-jane2
Moderator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu, chemati politia cand e galagie, sa constate cu propriile simturi, nu sunati la 112 ca nu e urgenta, ci la sectie.
Actiunea in judecata nu are legatura cu sesizarea politiei, sunt cai separate. dvs decideti daca eveti nevoie de avocat. Oricum, daca va hotarati sa apucati calea instantei, apelati la av pt o consultatie. Poate daca il notificati prin avocat sa inceteze, se sperie si se opreste, asculta mai incet sau la casti.
Mai aveti la intemana si medierea, puteti sa incercati si asa.