avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită O firma cu datorii catre Bugetul de stat a primit ...
Discuție deschisă în Executare silită

O firma cu datorii catre Bugetul de stat a primit ...

Buna ziua.

O firma cu datorii catre Bugetul de stat a primit o instiintare cu poprire pe conturile firmei, neavand bani in conturi s-au retinut debitele din contul personal al administratorului. Cum
inregistrez aceasta operatiune in contabilitate ?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Tert poprit - rog urgent catvea sfaturi! George Daniel Dudu George Daniel Dudu Azi am primit un plic de la Adm Finantelor Publice Dorohoi ( jud Botosani ) cum ca se instituie poprire asupra conturilor Societatii mele pentru orice debite ... (vezi toată discuția)
Schimbare administrator srl flori.m flori.m buna seara, ma poate ajuta cineva cu un raspuns?Am o firma cu doi asociati care au intrunit ambii functia de administratori.Cei doi au mers la ORC si au ... (vezi toată discuția)
Poprire pusa unei persoane asociat în firma mihaidrm mihaidrm Buna ziua! As vrea sa stiu daca o poprire pusa unei persoane fizice(retinere salariala in urma unei hotarari judecatoresti) ar afecta aceea persoana fizica in ... (vezi toată discuția)