avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pentru ca arendasul nu mi-a platit arenda am reziliat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pentru ca arendasul nu mi-a platit arenda am reziliat contractul ...

Arendatori
Buna ziua,
Pentru ca arendasul nu mi-a platit arenda am reziliat contractul cu acesta. Asa cum nu si-a indeplinit obligatiile fata mine, cred ca la fel a procedat si cu ceilalti arendatori din tarlaua respectiva . Acum am cerut registrului agricol din primarie sa ma puna in legatura cu ceilalti proprietari din perimetru pentru a cadea de acord asupra urmatorilor pasi pe care sa ii facem in comun.Pentru ca nu poti sa gasesti un arendas sau un cumparator doar pentru 2,5 ha dintr-o tarla de 36 ha. Cei de la Primarie mi-au spus ca nu pot face acest lucru din cauza legislatiei GDPR. Mi se pare ilogic acest raspuns ! Cum trebuie sa procedez legal si caror institutii sa ma adresez.
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Contract de proprietate l18/1991 larisaciurcanu larisaciurcanu Buna ziua, Am o situatie ff incurcata si nu stiu cum s-ar putea rezolva. Poate ma ajuta si pe mine cineva. Am titlu de ... (vezi toată discuția)
Validitate contract arendare Gicuta93 Gicuta93 Buna ziua! In contractul de arendare incheiat in anul 2010 - capitolul referitor la nivelul arendei, modalitati si termene de plata este scris: [b]\"Nivelul ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de arenda frasin frasin Am un contract de arenda, eu fiind arendatorul. Arendasul nu si-a indeplinit obligatiile din contract (nu a dat toata cantitatea de cereale prevazuta si nici ... (vezi toată discuția)