avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua ma poate ajuta cineva cu o întrebare ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua ma poate ajuta cineva cu o întrebare ...Deci cineva ...

Bună ziua ma poate ajuta cineva cu o întrebare ...Deci cineva a făcut un credit la investcapital Ltd ...a fost dat in judecata si decizia finala a fost data in Aprilie 2024...sa plătească suma de 1760....dar persoana care a făcut credit este inchis din Decembrie 2023....finalul c9ndamnari Octombrie 2026....cu toate ca au fost anunțați...ajung sume care depășesc 3000...se poate face contestatie?Atâta timp cat persoana nu are cum plăti...atâta timp cat este inchis?

Alte discuții în legătură

Situatie atipica- executare silita radu858585 radu858585 Buna ziua. Am o situatie mai particulara, si as vrea sa aud inca o parere. povestea pe scurt : In ianuarie 2024 am primit instiintare ca s-a inceput ... (vezi toată discuția)
Exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a creditorului actual GEO GEO GEO GEO GEO GEO Buna ziua, In noiembrie 2017,firma de recuperari creante Secapital SaRL a solicitat la BEJ o executare silita,s-a incuviintat la Judecatorie executarea pe ... (vezi toată discuția)
Cerere de valoare redusa (parat decedat) LauraDorel LauraDorel Buna ziua, Rog suport in privinta unei situatii. Mama mea avea un credit bancar, cu valoare sub 10.000 lei. Ea a decedat acum cateva luni, societatea de ... (vezi toată discuția)