avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara ! Exista posibilitatea ca chiriile ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara ! Exista posibilitatea ca chiriile încasate de fiul ...

Bună seara ! Exista posibilitatea ca chiriile încasate de fiul meu de la un apartament bunul lui propriu sa fie trimise direct in cont meu bancar unde este si el împuternicit? Daca da , va rog să- mi spuneți cum trebuie sa procedăm. Multumesc !

Alte discuții în legătură

Copilul meu a implinit 18 ani, are cont bancar propriu, ... Mamicaingrijorata Mamicaingrijorata Buna ziua, copilul meu a implinit 18 ani, are cont bancar propriu, a intrat la facultate. Pana in luna iulie, luna nasterii copilului, pensia de intretinere ... (vezi toată discuția)
Virament vânzare cumpărare in alt cont decat proprietar Pilifica Pilifica Buna ziua, Vreau să vând apartamentul si sa fac transferul banilor direct in contul băiatului meu. Eu si sotia suntem proprietari si am vrea sa le facem un ... (vezi toată discuția)
Ajutor financiar pt cumparare apartament Josephine2016 Josephine2016 Buna seara, doresc sa cumpar un mic apartament si fiul meu s-a oferit sa ma ajute cu suma de 15000 de euro pe care ii are intr-un cont bancar in urma unei ... (vezi toată discuția)