avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Mi a a fost refuzata deschiderea unei firme din motiv ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Mi a a fost refuzata deschiderea unei firme din motiv ca am cazier ...

Mi a fost refuzata deschiderea unei firme din motiv ca am cazier fiscal, cei de la anaf mi au spus ca trebuie sa închid firma la care sunt unic acționar ca să pot continua deschiderea unei noi firme. Idee e ca firma care a fost deschisa pe numele meu, a fost deschisa fără acordul meu, de angajatorul din acel timp. Eu nu dețin niciun document de deschidere de la aceasta firma. Cum reușesc sa scap de ceva ce nu am știut, vrut, acționat!! Unde sa ma adresez? Politiei?

Ultima modificare: Vineri, 24 Octombrie 2025
biancabaju, utilizator

Alte discuții în legătură

Inchidere firma Petry Petry Am infintat o firma pe 3.03.2016 in ideea ca voi putea deschide o afacere.Din motive personale nu pot desfasura activitatea pe care doream sa o fac.Firma nu ... (vezi toată discuția)
The notorious forfetar KinDreD KinDreD Buna seara, Permiteti-mi sa va deranjez cu o problema legata de impozitul forfetar. Numele meu este Alexandru Heffner si am deschis un s.r.l. in ... (vezi toată discuția)
Reziliere abonament tv fost chiriaș cu probleme. DumitruF DumitruF Reziliere abonament tv fost chiriaș. Bună ziua, de curând am încetat contractul de închiriere imobiliară cu o persoana, proprietar fiind eu. Aceasta ... (vezi toată discuția)