Buna ziua,am fost într-un partaj care ca durat 6 ani ,am avut apartamentul cumparat prin prima casă care plăteam singur rata la banca dupa ce am divorțat de 10 ani.La parteaj instanța a hotărât ca apartamentul sa ii ramanea sotiei sa plateasca in continuare ratele la banca si mie sa imi dea 50% din val apartamentului..Fost a sotie a plătit acum restul de rate la apartament mia dat partea de 50% ce mi se cuvenea. Si acum ma dart in judecata sa ii platesc si eu 50% din valoarea care a platit o pana la achitarea integrală a apartamentului ea ramanand in apartament.Intrebarea mea este?Dacă ea a rămas în apartament este posibil ca eu sa ii plătesc 50% din valoarea care a dat-o ea la banca?
Luati legatura cu un avocat care sa studieze hotararea de partaj.
Dvs cand ati primit banii de la fosta sotie? Dupa ce a achitat complet apartamentul? Si ce bani ati primit? Jumatate din valoarea apartamentului la data achitarii lui complete sau jumatate din valoarea platita la data partajului?
Din cate spuneti, pare ca sotia v-a dat mai multi bani decat vi s-ar fi cuvenit.