avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună dimineata ! Multumesc domnului avocat pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună dimineata ! Multumesc domnului avocat pentru raspunsul ...

Bună dimineata ! Multumesc domnului avocat pentru raspunsul referitor la virarea sumelor obținute din închirierea apartamentului fiului meu , bunul lui propriu, în contul meu bancar unde are si el împuternicire. Eu sunt mandatara lui, am procura notarială ca să ma ocup de inchirieri , eu fac contractele , eu depun declarațiile la ANAF, semnatura mea fiind opozabila cu a lui. Intrebarea mea este dacă pe contractele de închiriere unde se va mènționa ca aceste sume sa fie trimise in contul meu , este suficientă semnătura mea sau trebuie ca el sa facă pe contract o notificare de aprobare sub semnatura proprie ? Dacă da, sub ce formă ar trebui facută această notificare textual ca sa respectăm legea ? Mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Procura vanzare si incasare bani armada_maxima armada_maxima Buna ziua, Va deranjez cu urmatoarea intrebare aferenta unei procuri de vanzare -cumparare si incasare bani. In procura apare urmatorul ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament in baza unei donatii cu uzufruct viager andwu andwu Inchirierea apartamentului obținut prin donatie cu clauza de uzufruct viager se poate face doar pe baza acordului expres al uzufructuarului menționat în ... (vezi toată discuția)
Divort Teleaba Cristina Teleaba Cristina Bună seara, As putea sa fac o procura speciala pentru a fi reprezentata în divorț de către avocatul meu? Menționez ca intenționez sa plec în alta tara ... (vezi toată discuția)