avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Daca sunt pe viabilitatea postului pot să ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Daca sunt pe viabilitatea postului pot să îmi iau ...

Bună ziua! Daca sunt pe viabilitatea postului pot să îmi iau concediu fara plata pentru examene până la 90 de zile lucrătoare ,urmează să susțin mai multe examene. Sau să îmi iau un concediu fara plata pentru 1 an de zile?
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Octombrie 2025
Luminița C.M., utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata EugeniaEe EugeniaEe Buna ziua! Sunt Concediu medical de 30 de zile. Se poate lua in continuare Concediu fara plata pentru studii pentru 3 luni? Mentionez ca sunt functionar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul in care un angajat doreste concediu fara ... daliborca.nicolin daliborca.nicolin Buna ziua, In cazul in care un angajat doreste concediu fara plata pentru probleme persoane, cate zile maxim ii poate acorda angajatorul? (vezi toată discuția)
Concediu pentru studii raluca-andrei raluca-andrei Buna ziua. Doresc sa ma ajutati in legatura cu dreptul de a dispune de concediu platit pentru realizarea studiilor doctorale. Domeniu in care lucrez - ... (vezi toată discuția)