avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Situație: Cum se procedează atunci când, deși ai ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Situație: Cum se procedează atunci când, deși ai concediu ...

Situație: Cum se procedează atunci când, deși ai concediu medical pe o lună întreagă la jumătatea lunii angajatorul te notifică , că urmare a unei cereri de încetare a CIM cu acordul părților, CIM este desfăcut iar drepul pentru concediu medical pe jumătate de lună se pierde din punct de vedere al drepturilor bănești. Dacă și luna următoare beneficiezi de concediu medical, dar angajatorul a înscris în Revisal încetarea CIM și pe certificatul medical nu mai apar completare rubricile privind angajatorul cae urmează să plătească acest concediu, cum se procedează, unde se depune certificatul de concediu medical.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:40, 26 Octombrie 2025
Nu mai puteti face nimic cu acel concediu medical, daca c.i.m. a incetat cu acordul partilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere cim perioada determinata rampascu rampascu Situatie CIM perioada determinata: -CIM incepe in iulie 2018,valabil pana in ianuarie 2019. -CIM ianuarie 2019 primeste prelungiri pana in aprilie 2019. Se ... (vezi toată discuția)
Etape mutare angajati dintr-o societate in alta Bubinubi Bubinubi Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu etapele de urmat pentru mutarea angajatilor pe o alta societate nou-infiintata cum ar fi: modalitatea de mutare (incetare ... (vezi toată discuția)
Cm in incetarea cim prin acordul partilor mikymirror mikymirror Buna ziua. In ultimii 3 ani am lucrat la o firma, iar in urma cu o luna si jumatate am hotarat sa-mi depun demisia, datorita unor disensiuni intre mine si sefa ... (vezi toată discuția)