avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Am programare saptamana viitoare la ambasada din ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Am programare saptamana viitoare la ambasada din ...

Buna seara ,am programare saptamana viitoare la ambasada din roma pt schimbare pasaport,mai este valabil certificatu de nastere vechi din 1990? Multumesc

Alte discuții în legătură

Schimbare nume pasaport dupa casatorie Ruxandra17 Ruxandra17 Buna seara, Urmeaza sa ma casatoresc in 2 saptamani, dupa care sunt programata in data 5 iunie la Ambasada SUA pentru obtinerea unei vize temporare pe o ... (vezi toată discuția)
Pot obtine un nou pasaport la consulatul din roma doar cu buletinul valabil? vladbg vladbg Bunaziua, am o situatie un pic particulara. Vreau sa obtin pasaportul romanesc ducandu-ma la sectia consulara din Roma cu buletinul romanesc inca valabil, ... (vezi toată discuția)
2 cnp-uri. ce e de făcut ca să rămân cu unul singur? Oriela Oriela Am dobindit cetatenia romana in 2001. Am primit pasaportul care are un CNP. a expirat in 2006, acum incerc sa il reinnoiesc. Am facut transferul ... (vezi toată discuția)