avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actiune de granituire in instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actiune de granituire in instanta

Pentru deschiderea unei actiuni de granituire intre doua proprietati adiacente este nevoie de avocat ? Cum se porcedeaza ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: romeo bratu , utilizator 15:24, 26 Octombrie 2025
Bună ziua,

Răspunsul depinde de situația concretă. Nu este obligatoriu să fiți asistat de avocat pentru deschiderea unei acțiuni de grănițuire — puteți formula și depune singur cererea la instanță.

Totuși, este recomandabil să apelați la un avocat, întrucât acesta vă poate ajuta să identificați corect probele necesare și să formulați cererea în mod complet, crescând astfel șansele unei soluții favorabile.

Cu stimă,
Marius ANDREI
Da, cam asta este calea, multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburare de posesie sau granituire? arad33 arad33 Va rog sa ma lamuriti si pe mine in problema cu care ma confrunt,de fapt cum se numeste ,.s au interpreteaza?Vecinii mei au daramat gardul de caramida ... (vezi toată discuția)
Actionare in instanta ovidiu1970 ovidiu1970 Buna ziua, As dori sa stiu care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez atunci cand doresc sa initiez o actiune in instanta impotriva unor persoane fizice pe ... (vezi toată discuția)
Solutionare cerere divort andrei_66 andrei_66 Buna ziua ! Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine cu privire la solutia data in procesul de divort pe care l-am deschis initial ca reclamant . Pana la prima ... (vezi toată discuția)