avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am făcut succesiunea după tatăl meu care a avut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am făcut succesiunea după tatăl meu care a avut testament ...

Am făcut succediunea după tatăl meu care a avut testament .Tatăl a avut 3 copii dar penttu 2 a fost testament.Q a renunțat și averea sa împărțit între cei cu testament .S- a msi descoperit o avere după bunici se msi tine cont de testament pentru aceasta avere ?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 22:26, 26 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, da. Se tine cont atat de testamet cat si de renuntari. Trebuie sa faceti supliment la certificatul de mostenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire Alexandru Terec Alexandru Terec Bună seara. Tatăl meu a decedat în urma cu 4 ani. In satul natal al tatălui, a rămas o casa cu gradina care a aparținut bunicilor mei. Aceștia i-au ... (vezi toată discuția)
Testament realizat inainte de 1989 mottudor mottudor Buna ziua, Vreau sa va prezint o situatie, pentru care eu nu am raspuns. Inainte de decesul bunicului (anul 1984), acesta a facut care mine (nepot), un act de ... (vezi toată discuția)
Renuntare la succesiune ions ions Cinci frati renunta la mostenirea dupa tata, aceasta revenind mamei si unui frate. Intre timp apar titluri de proprietate pe alte terenuri ale defunctului, (pe ... (vezi toată discuția)