avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Sunt secretară la o școală gimnazială ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Sunt secretară la o școală gimnazială și am ...

Bună ziua!
Sunt secretară la o școală gimnazială și am preluat în urma comasărilor o grădiniță iar în urma verificărilor la vechimi
am constatat următoarele:
- o educatoare a lucrat la o asociație/grădiniță particulară între anii 2013-2016 dar numai din 2019 grădiniță a fost acreditată.
Vă rog să îmi spuneți dacă acea perioadă este vechime în muncă sau în învățământ
-o educatoare a absolvit facultatea în străinătate iar în acea perioadă nu a avut contract de muncă dar are la dosar o cerere de mână prin care cere să i se recunoască acea perioadă ca vechime iar eu nu știu cum să procedez legal deoarece secretara din acea perioadă i-a luat în considerare cerea.
Vă rog să mă îndrumați cum să procedez eu în continuare ca să le plătesc corect
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

salariu incadrare corespunzatoare dupa legea invatamantului crystynaoprea crystynaoprea va rog sa ma lamuriti care este incadrarea corespunzatoare(ce salariu ,care este vechimea in invatamant,care este vechimea in munca) cu specificarea ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj absolventi tstefana tstefana Pentru a obține ajutor de somaj, absolvenții fără un loc de muncă trebuie să se înregistreze la agenția pentru ocuparea forței de muncă din ... (vezi toată discuția)
Încadrare post educatoare casi1 casi1 Buna ziua. Lucrez la o grădiniță privată că Educatoare. Am absolvit liceul pedagogic profil Bilingv engleză și Facultatea de Științe specializarea ... (vezi toată discuția)