avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act teren pentru apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act teren pentru apartament

Buna ziua, sunt mostenitorul al unui apartament in Constanta si acum incerc sa declar taxele de impozit pe platforma etax. Am nevoie de ajutor in legatura cu declaratia de impozit pe teren fiindca am nu stiu ce exact se refera la actul de dobandire al terenului, sa fie oare contractul de vanzare-cumparare sau e cu totul altceva. In orice caz, daca necesit un act specific de teren, nu il am. De ce act am nevoie exact si de unde as putea sa-l ridic daca e cazul? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Obținere acte proprietate pentru dezbatere succesiune Adriana_1017 Adriana_1017 Buna ziua. In urma decesului tatălui meu am demarat procedurile pentru succesiune. Din pacate tatal meu nu a facut succesiunea dupa bunica iar documentele ... (vezi toată discuția)
Schimbare rol fiscal Roxie Roxie Buna ziua, Trebuie sa schimb rolul fiscal pt apartamentul mostenit de la mama mea, pe numele meu. Am facut succesiunea si am certificatul de mostenitor, am ... (vezi toată discuția)
Intabulare incerta mihaela_let mihaela_let Buna ziua. Am sa va rog sa ma lamuriti si pe mine in 2 privinte: 1. Am depus actele pt cadastru si intabulare(cadastru facut de un expert cadastral), dar ... (vezi toată discuția)