avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie pt cresterea copilului pt tatici
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie pt cresterea copilului pt tatici

din cate am citit pe site stiu ca si tatal poate intra in concediu pentru cresterea copilului. acum urmeaza intrebarea mea: ne-am casatorit la sf anului trecut si nu avem aceeasi adesa de domiciliu... este obligatoriu sa aiba aceeasi adresa cu mine pentru a primii indemnizatia?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 20:12, 15 Februarie 2010
Art. 7. - Drepturile prevazute de prezenta ordonanta de urgenta se acorda in situatia in care solicitantul indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:
a) este cetatean roman, cetatean strain sau apatrid;
b) are, conform legii, domiciliul sau resedinta pe teritoriul Romaniei;
c) locuieste impreuna cu copilul/copiii pentru care solicita drepturile si se ocupa de cresterea si ingrijirea acestuia/acestora.
Cum dovedeste cerinta de la pct.c)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt eligibil pentru lunile tatalui daca nu locuiesc cu copilul? Cornel1976 Cornel1976 Pot beneficia (sunt eligibil) de indemnizatia pentru concediu crestere copil (lunile tatalui) daca nu sunt casatorit cu mama copilului si nu locuim impreuna? ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil, copilul fiind pe teritoriul frantei in acest timp ralucadavid24121987 ralucadavid24121987 Buna ziua! Se poate beneficia de indemnizatie crestere copil, daca copilul se afla pe teritoriul Frantei? Copilul are dubla cetatenie (mama ro, tata fr), ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca sunt in ccc si vreau sa plec din tara? guest123 guest123 Ce se intampla daca sunt in CCC si vreau sa plec din tara, probabil sa si lucrez acolo.. multumesc anticipat carora imi pot raspunde (vezi toată discuția)