avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt în situația in care sunt angajat cu CIM, in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt în situația in care sunt angajat cu CIM, in condiții ...

Sunt în situația in care sunt angajat cu CIM, in condiții deosebite de muncă, însă la casa de pensii figurez în condiții normale. Cui mă adresez in această situație?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:00, 27 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Angajatorului dvs ..el este cel mai in masura sa rectifice greseala daca este asa cum spuneti dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stat de plata/ fisa fiscala daniell1980 daniell1980 In anul 2007 am lucrat la o firma am inceput in aprilie siam terminat pe 17 martie 2008, am luat statul de plata de la firma totul era ok...cand am scos fisa ... (vezi toată discuția)
Condiții speciale de munca am lucrat condiții speciale și ... papacostas papacostas Condiții speciale de munca Am lucrat condiții speciale și grupa 1 de munca la unul și același angajator timp de 35 ani 7 luni . Am depus dosarul în ... (vezi toată discuția)
Depunere dosar de pensionare; proces cu angajatorul pentru rectificarea inscrierilor din carnetul de munca ch52samuel ch52samuel Va rog multsa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: Daca mi se refuza primirea de catre Casa de pensii a dosarului de pensionare pt.limita de varsta dintr-un ... (vezi toată discuția)