avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am in cartea de munca o perioada din 01.07.1995 pana ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am in cartea de munca o perioada din 01.07.1995 pana ...

Buna ziua,
Am in cartea de munca o perioada din 01.07.1995 pana in 31.12.1995 un contract pe perioada determinata.Acesta este luat in calcul la stabilirea pensiei anticipate?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:34, 28 Octombrie 2025
Da, este luata in calcul la pensie perioada prestata in baza acelui c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este vechimea luata in calcul ? cris2279 cris2279 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele probleme: 1. Pentru acordarea sporului de vechime intr-o societate privata, care este vechimea luata in ... (vezi toată discuția)
In legea nouă a pensiilor la recalculare se iau in seamă adeverinte ... geavela geavela In Legea nouă a pensiilor la recalculare se iau in seamă adeverinte privind sumele incasate a )pentru o Invenție aplicată in perioada 1995 2002 şi b) ... (vezi toată discuția)
Se iau in calcul la vechimea in munca sau nu ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! In urma unui concurs, unitatea noastra urmeaza sa angajeze cu contract individual de munca o persoana fizica. Insa, din analiza Cartii de ... (vezi toată discuția)