avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... B una ziua.Am o problemă: sânt angajata din 2015 la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

B una ziua.Am o problemă: sânt angajata din 2015 la Cora Bacău,anul ...

B una ziua.Am o problemă: sânt angajata din 2015 la Cora Bacău,anul acesta am semnat un act adițional pt că ne-a preluat Carrefour, dar când ni s-a spus despre concediul anual, surpriză: de la 25 de zile anual,am doar 21. Au mai fost colege care au avut aceeași problema dar sa rezolvat le ele! La mine nu! Am fost la contabilite dar răspunsul este că nu au ce face,că cine a fost în anii 2018 la contabilitate nu a făcut demersurile corecte! Precizez că toți anii am avut 25 de zile anual concediu,pt că am și peste 25 ani munciți. Ce pot face in cazul asta dacă nu și se dau zilele cuvenite? Mulțumesc pt eventualele răspunsuri!

Alte discuții în legătură

Cate zile de concediu de odihna se vor acorda ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rugam sa ne ajutati cu un raspuns privind urmatoarea situatie: - la data de 28.06.2018 s-a inregistrat la ITM un Contract colectiv de munca - ... (vezi toată discuția)
Sporuri gr 1 lipsa, in calculul cuantumului pensiei. toma st toma st Buna ziua, Sint in urmatoarea situatie: In urma demersurilor mele, catre Casa Teritoriala de Pensii, la aproximativ un an dupa pensionare ( limita de virstra, ... (vezi toată discuția)
25% taiat salarii majevcanin majevcanin buna ziua rog pe cineva documentat daca poate sa-mi spuna cand au fost diminuate salarii in invatamant cu 25% a fost doar pentru cadre didactice sau a fost ... (vezi toată discuția)