avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fiica, unic moștenitor după decesul tatălui acum 4 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fiica, unic moștenitor după decesul tatălui acum 4 ani. Cum ...

Fiica, unic moștenitor după decesul tatălui acum 4 ani. Cum este mai rentabil , taxă succesiune acum sau după amândoi părinții la timpul respectiv, dacă avem în vedere ,,legea firii"? Sau taxă după tată și împărțire amiabilă de bunuri imobile între fiica și mamă acum?
Ultima modificare: Luni, 27 Octombrie 2025
Avoemi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 21:55, 27 Octombrie 2025
După decesul mamei se vor dezbate oricum 2 succesiuni, a tatălui și a mamei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune IONY1972 IONY1972 Buna seara! Mama a decedat acum 7 ani,tatal a decedat de curand.Suntem 2 frati dintre care unul din prima casatorie a tatalui (nu infiat).Mentionez ca nu s-a ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate si succesiune GROOSA GROOSA Va rog sa ma sfatuiti si pe mine in urmatoarea speta : Tatal si mama mea au o proprietate in or.B-S. Mama a decedat in anul 2009 iar fratele meu in anul 2005, ... (vezi toată discuția)
succesiune dupa decesul ambilor părinti ? cine ... nktnik nktnik Cine vine la succesiune dupa decesul ambilor părinti ? Cine vine la dezbaterea succesoriala in cazul in care dupa decesul ambilor parinti eu fiind copilul ... (vezi toată discuția)