avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Poate intra la închisoare o persoană cu handicap ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Poate intra la închisoare o persoană cu handicap accentuat ...

Poate întra la închisoare o persoană cu handicap accentuat după săvârșirea unui act sexual cu un minor
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 09:10, 28 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua

Daca handicapul accentuat nu l-a oprit sa savarseaca aceasta fapta, nu vad de ce nu ar rezista si in inchisoare.
Infractiunea este deosebit de grava si depinde de varsta minorului, pentru ca poate fi incadrata chiar la viol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate intra in pușcărie? Hrm231 Hrm231 Care sunt procedurile in cazul relației unei minore cu un major? Minorul are dreptul la declarație? Se poate intra la pușcărie? Minora are 15 ani ... (vezi toată discuția)
Sex cu minore.... badguygoodguy badguygoodguy Sex cu minore...este sau nu este voie? Sunt zapacit pentru ca in codul penal scrie ca pot face sex cu o fata daca are min. 15 ani. Deci daca are peste 15 ani ... (vezi toată discuția)
Ma nu mesc willi tyebowilli tyebowilli ma numesc willi si am 22 de ani si am o mica problema prietena mea are 16 anii si 7 luni si am avut relati sexsuale cu ia deci locuiesc cu ia inpreuna la ... (vezi toată discuția)