avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am inceput succesiunea dupa decesul tatalui meu, in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am inceput succesiunea dupa decesul tatalui meu, in ...

Buna ziua, am inceput succesiunea dupa decesul tatalui meu, in baza unui titlu de proprietate , pentru terenuri , este vorba de 4 parcele diferite, pentru care nu a fost facuta intabularea la cadastru La notariat ne spune ca la o parcela de 1,2ha (in jud. Ilfov ), la nr cadastral din titlul apare intabulat alt proprietar , in conditiile in care nu s-a efectuat nici o instrainare, la primarie figureaza in masa succesorala a tatalui meu , iar notarul spune ca imi face succesiune mai putin cu aceasta parcela , deoarece apare la nr cadastral alt proprietara si nu poy sa o revendic ??ca s-a pierdut ??Este posibil asa ceva , ce pot sa fac ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:08, 28 Octombrie 2025
Mergeți cu actele la avocat.
Notarul a văzut actele.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire armataa armataa Am si eu urmatoarea speta: in urma bunicilor din partea tatalui au ramas trei mostenitori, toti in viata. Au facut succesiunea iar mostenirea a fost impartita ... (vezi toată discuția)
Intrebare - intabulare fara succesiune MN2160 MN2160 actele necesare intabularii unor terenuri a caror detinatori al titlui de propietate sant decedati , iar succesiunea nu a fost facuta asupra terenurilor in ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare titlu proprietate /in ce judet se face dezmembrarea? gabriela_ruta@yahoo.com gabriela_ruta@yahoo.com Dezmembrare titlu proprietate In ce judet se face dezmembrarea titlului de proprietate la notar? Doar in Jud. unde sunt terenurile sau se poate oriunde? ... (vezi toată discuția)