avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1443 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Sant copil de veteran de razboi.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Sant copil de veteran de razboi.

Sant copil de veteran de razboi.tata nu a fost prizonier .deportat sau politic.doar ca a fost pe front .medaliat cu brevet .doar a fost spitalizat .pe timp.de razboi.intrebarea :" ce beneficii am de pe urma lui ? Pensie 300-500-700 nu am .Dar pot benificia la primarie de taxe impozite ? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 28 Octombrie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani ... Grecu ion Grecu ion Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani de război,pot beneficia de indemnizație conf.legii nr.130/2020? (vezi toată discuția)
Exista facilitati pentru urmas de veteran de razboi? BirtaOvidiu BirtaOvidiu Buna ziua ! Am si eu o intrebare , poate puteti d-voastra sa imi raspundeti mai clar ....Tatal bunicii mele a murit in al II-lea razboi mondial , pe front ! ca ... (vezi toată discuția)
Drepturile veteranilor de razboi si a urmasilor acestora tandarica tandarica Buna seara! Am nevoie de o informatie. Bunicul a fost veteran de razboi, a decedat in anul 1997. Nu a solicitat la primarie sa i se dea cei 500mp conform ... (vezi toată discuția)