avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1470 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Caut avocat specializat în dreptul familie din ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Caut avocat specializat în dreptul familie din Drobeta Turnu ...

Caut a vocat specializat în dreptul familie din Drobeta Turnu Severin disponibil pentru reprezentare apel în proces de divorț cu minor pentru perioada urmstoare

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in data de 10/07/2022 mi-a fost suspendat permisul ... nicholasbadea nicholasbadea Buna ziua! In data de 10/07/2022 mi-a fost suspendat permisul în Drobeta Turnu Severin pe motiv de viteză (permis emis de către altă țară, Italia), ... (vezi toată discuția)
Procedura simpla de divort angajat angajat Va rog sa ma ajutati cu toate informatiile necesare pentru inceperea procedurii de divort, avand in vedere ca m-am casatorit in sectorul 2 si sotul este ... (vezi toată discuția)
Suplimentare succesiuni: sunt plimbată între notari din cauza unui certificat de calitate de moștenitor și nu știu cum să rezolv problema Cristi1956 Cristi1956 Pentru a putea dezbate succesiunea dupa sotul meu decedat in urma cu 11 luni imi este necesara suplimentarea unor succesiuni ale acestuia dezbatute in ... (vezi toată discuția)