Buna seara,
Lucrez de 8 luni la un sanatoriul in Germania cu procent 100%.La 1 octombrie am fost in biroul sefei PDL si am cerut micsorarea de 50% a contractului de munca ,intrucat fiul meu nu mersese la liceu mai deloc si in plus m-am imbolnavit si de sciatica din cauza muncii.
Presata de situatie ,trebuia sa cer acest program de munca redus ,am primit mail prin care imi cere sa semnez Aufhebungsvertrag si nu am fost de acord sa semnez pezentandu-ma in birou .
Am cerut verbal sa mi se reduca programul ,nestiind ca trebuia sa o fac in scris ,dar m am trezit sa semnez actul de comun acord ca sa incetez raportul de munca cu 31 octombrie
Zilele acestea ,am primit refuzul lor, de a putea lucra ca asistent la ei cu jumate de norma si in plus m-au mutat pe alt etaj cu un alt sef, ca sa o iau de la zero ceea ce nu-mi convine.
Tin sa precizez ca mai sunt femei in sanatoriu care lucreaza cu 50% de procente.
Ce as putea sa fac in aceasta situatie ?
De lucrat la alt etaj nu imi doresc si nici acordul nu l-am semnat ,iar la 1 Noiembrie trebuie sa lucrez in continuare, ca asistent cu norma intreaga si nu pot fiindca am probleme acasa in tara natala.
Daca nu exista posiblitatea unui program redus de munca as putea sa demisionez fara preaviz intrucat ei vor sa ma foloseasca la lucru cu norma intreaga dupa interesul lor propriu si nu tin cont de nevoile mele
1. Angajatul poate rezilia raportul de muncă în orice moment fără nicio justificare, luând în considerare termenele legale. Angajații sunt obligați să notifice angajatorul în scris cu privire la intenția lor de a demisiona.
Termenele de preaviz sunt stipulate în contractul individual de muncă ori în contractul colectiv de muncă (Tarifvertrag). Dacă nu este specificat în contractul individual sau nu se face o referire la contractul colectiv de muncă aplicabil, atunci se aplică termenele din lege.
Angajatul are dreptul de a demisiona fără preaviz în situațiile în care: nu îi este platit salariul sau primește o plată insuficientă, angajatorul pune sănătatea și viața angajatului în pericol, angajatorul comite infracțiuni.
2. Pentru alte indrumari puteti contacta Biroul ataşatului pe probleme de muncă și sociale din cadrul Ambasadei Romaniei in Germania.
E-mail: berlin.social@mae.ro
TEl . +49 (0)30 212 39 270.
Buna seara,
Ticyyou9
Lucrez de 1 an si 5 luni la o firma de curierat in Germania si dupa 6 luni de zile de cand am inceput munca deabea mi-a fost inmanat contractul de munca de ... (vezi toată discuția)
Este corect???
!!!criss
Buna..sunt in Germania de 3 luni si inca nu lucrez .am vorbit la o firma sa ma angajez dar nu cu norma intreaga ci la 450€/luna dar inca nu m.a angajat ca ma ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz
Eximena
Buna ziua lucrez in germania de 2 ani la o firma de curierat numita Hermes având un contract pe perioada nedeterminată full - time
Am o intrebare : Ce se ... (vezi toată discuția)