Ionut.ion 
	    	Utilizator

Ionut.ion 
	    	Utilizator	    

Ionut.ion, utilizator
 Ionut.ion, utilizator 	
			 Eximena 
	    	Utilizator

Eximena 
	    	Utilizator	    

Buna ziua,
Sunteti angajata la o firma romaneasca si detasata acolo sau firma este germana?
Daca e vb. de al doilea caz, cred ca ar trebui sa va adresati echivalentului german al ITM-ului romanesc.
 Ionut.ion 
	    	Utilizator

Ionut.ion 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 valy sofronia	                   

Copilul meu împlinește pe 7 martie vârsta de 8ani. El este născut în Germania și nu a beneficiat niciodată de alocație de stat chiar dacă suntem în ... (vezi toată discuția)
	                    valy sofronia	                   

Copilul meu împlinește pe 7 martie vârsta de 8ani. El este născut în Germania și nu a beneficiat niciodată de alocație de stat chiar dacă suntem în ... (vezi toată discuția)

Aurora Jantea	                   

Bună  ziua,dacă fiul meu care este studenta ramas repetent ,mai poate beneficia de alocația din germania? (vezi toată discuția)
	                    Aurora Jantea	                   

Bună  ziua,dacă fiul meu care este studenta ramas repetent ,mai poate beneficia de alocația din germania? (vezi toată discuția)

Greurus Mihai Costel	                   

Patronul nu mia dat toți banii .Mai are sa-mi dea 1400euro (vezi toată discuția)
	                    Greurus Mihai Costel	                   

Patronul nu mia dat toți banii .Mai are sa-mi dea 1400euro (vezi toată discuția)