avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am un prieten care a furat în Grecia și în momentul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am un prieten care a furat în Grecia și în momentul ...

Bună . Am un prieten care a furat în Grecia și în momentul în care a fost prins a depus forță în fața autorităților . problema este ca l au acuzat gen de furt și ultraj .Este prima lui abatere nu mai are antecedente penale , abia ce ajunsese în Grecia . Este arestat de 4 zile și nimeni nu ne spune nimic . Ce pedeapsa ar putea primi . Cică un avocat de acolo susține ca dacă plătește cauțiunea s ar putea să îl lase în libertate . Cineva care știe mai bine m ar putea ajuta cu un răspuns ?
Ultima modificare: Miercuri, 29 Octombrie 2025
Bujorrrr, utilizator

Alte discuții în legătură

Furt calificat gya_dulcyk gya_dulcyk buna seara, am un prieten care in urma cu cateva zile a intrat in casa unei persoane impreuna cu inca un prieten si au furat bani, ob de valoare si trei ... (vezi toată discuția)
Complici la furt calificat ceausiza ceausiza 2 prieteni sunt complici la furt calificat,au fost arestati pt 29 zile,recursul a fost respins.....si-au angajat avocat. practic ei au fost decat cu ... (vezi toată discuția)
Cost cautiune anamarial anamarial Buna ziua. Ma intereseaza cam cat ar costa o cautiune pentru o persoana aflata in arest preventiv, acuzata de furt calificat si cu antecedente penale tot ... (vezi toată discuția)