avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am un contract cu CASMB de 1% de anul trecut ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am un contract cu CASMB de 1% de anul trecut ...

Buna dimineața! Am un contract cu CASMB de 1% de anul trecut ,eu fiind însărcinată până în luna mai,am născut ,am plătit pe un an de zile contribuția ! Eu am primit lunar 2000 si ceva de lei timp de cele 126 zile,prenatalul! Acelasi contract avut cu casa de asigurări,prietenele mele au beneficiat de sume de 17000 lei,19000 lei,si 20000 lei. În perioada prenatalului.Cum au calculat si cum s a ajuns la sumele astea lunar? Ele nelucrand niciodată!
Cel mai recent răspuns: Mario alexandru , utilizator 07:10, 29 Octombrie 2025
S-a modificat stabilirea cuantumului din martie 2023, OUG 10/2023

Indemnizația de maternitate, de care pot beneficia viitoarele mame, a fost plafonată la trei salarii minime brute pe economie.
Problema de fapt este ca eu acum am văzut din medicale ca am beneficiat doar de cele 63 zile.Cand am născut i am spus doamnei de la ghișeu ca am adus dovada nașterii copilului,de la medic etc si ce trebuie sa fac...Si mi a zis nimic asta i tot,nu am ce sa fac cu adeverința si cu dovada nașterii. Cea cu care țineam legătura de la casmb la fel i am spus că am născut,si nimic Sa mi zică de ce trebuie sa depun sa beneficiez si de postnatal! Au mers pe burta,si cand am cerut socoteala au spus că ele nu sunt birou de informații! Am încheiat contractul cu ei ca nu avea rost sa îl mai tin din spusele lor.ca beneficiasem de prenatal.Ce pot face pe mai departe? este totusi dreptul meu si al copilului.contractul a fost încheiat luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pana la 2 ani lexmit31 lexmit31 buna seara! va rog sa ma lamuriti intr-o problema: sunt in concediu pentru cresterea copilului ( copilul meu are 10 luni) si sunt din nou insarcinata. Voi ... (vezi toată discuția)
Concediul de crestere copil in continuare andreea_adomnitei andreea_adomnitei Sunt in concediu de crestere copil pana la data de 03.03.2010. Pe 11.02.2010 am nascut iarasi. Intrebarile mele sunt legate de: - dupa 03.03.2010 va tb sa ... (vezi toată discuția)
Neplata concediului prenatal/postnatal. nashiku nashiku buna ziua , Am si eu nevoie de niste sfaturi din partea dumneavoastra.Sotia mea este in ultima luna de postnatal iar angajatorul nu i-a platit niciun ... (vezi toată discuția)