avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca intre perioada de terminare CCC pt primul copil ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca intre perioada de terminare CCC pt primul copil si nasterea ...

Daca intre perioada de terminare CCC pt primul copil si nasterea celui de-al doilea exista o perioada de 3 luni in care mama este somera, are dreptul la indemnizatie maternitate pentru al doilea copil? (somera fiindca anterior a avut contract pe perioada determinata care s-a terminat fix cand s-a nascut primul copil).

Alte discuții în legătură

Concediul pentru cresterea copilului ni_ck ni_ck care este perioada minima de cotizare pt a beneficia de ccc?si daca tatal copilului are dreptul de a intra in concediu daca nu este casatorit legal cu mama ... (vezi toată discuția)
Concediu creștere copil tata n.florentina n.florentina Buna ziua, Fiți amabili, am și eu câteva nelămuriri cu privire la CCC: 1. Nu am lucrat pana acum, sunt studenta și voi termina facultatea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia la a doua nastere cu cim determinat Anomissimona Anomissimona Buna ziua, In 2012 am lucrat la o intreprindere cu contract pe perioada determinata si care il tot prelungeau din 3 in 3 luni. Pe 10 ianuarie 2013 am ramas ... (vezi toată discuția)