avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt profesor angajat pe viabilitate cu completare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt profesor angajat pe viabilitate cu completare ...

Bună ziua!
Sunt profesor angajat pe viabilitate cu completare în altă școală.
La școala unde am viabilitate am avut parte de hărțuire și de abuz. Pe scurt, există vreo posibilitate legală în care să demisionez de la această școală fără a fi nevoit să îmi dau demisia de la cealaltă ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:23, 30 Octombrie 2025
Da, va depuneti demisia si atat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia functia responsabil protectia muncii utilizatorx utilizatorx Buna ziua! As vrea sa stiu daca am dreptul sa imi dau demisia din functia de responsabil protectia muncii, de fapt denumirea este de secretar CSSM conform L ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz roxyalexandru roxyalexandru Buna ziua! Un angajat doreste sa demisioneze fara preaviz, relatia cu angajatorul fiind foarte proasta, jigniri si continue nemultumiri nejustificate. Se ... (vezi toată discuția)
Titulatura invatamant valiflo valiflo Situatie: Lucrez la un grup scolar in functia de profesor titular, si doresc sa demisionez pentru a ma angaja ca administrator de retea la o alta ... (vezi toată discuția)