avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Un contract de muncă care nu are stampila ITM făcut ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Un contract de muncă care nu are stampila ITM făcut înainte ...

Un contract de muncă care nu are stampila ITM făcut înainte de 2001 este valabil pentru casa de pensii??
Menționez că am depus adeverință de la angajator pentru sumele contribuite aferente perioadei contractului.
Dar nu s-au luat în calcul.
Cum aș putea rezolva problema?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:53, 30 Octombrie 2025
Dacă nu s-au luat în calcul există și motivarea.
Motivare.....nu are stampila ITM
Contractul nu are viza sau in carnetul de munca nu exista certificarea ITM-ului?
Carnetul de muncă nu mai există

Cornel Vasile a scris:

Contractul nu are viza sau in carnetul de munca nu exista certificarea ITM-ului?

Contractul nu are viză, carnet de munca pierdut. Am adus adeverinte de la angajator și nu s-au luat în calcul.Carnetul de muncă este scanat la CNPP
Ultima modificare: Joi, 30 Octombrie 2025
E1mic, utilizator

Alte discuții în legătură

Itm amana eliberarea carnetului de munca catalinion84 catalinion84 Buna ziua ma confrunt cu urmatoarea problema: -pe 17 ianuarie 2011 mi-a incetat CIM de munca, in urma unui preaviz dat pe 27 decembrie si inregistrat pe 6 ... (vezi toată discuția)
Cum se face dovada muncii prestate (legal) in trecut, daca nu este evidentiata in cartea de munca? gabryel82 gabryel82 Buna ziua! In perioada aprilie - septembrie 2006 am fost angajat full-time, cu contract de munca, la sucursala din Resita a unei banci comerciale. In perioada ... (vezi toată discuția)
Nelamurire adeverinta de vechime cezur712 cezur712 Sunt nelamurit in ce conditii trebuie sa cer o adeverinta de vechime de la fostul angajator. In cartea de munca este trecuta toata perioada de angajare, din 85 ... (vezi toată discuția)