Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

E1mic 
	    	Utilizator

E1mic 
	    	Utilizator	    

Contractul nu are viza sau in carnetul de munca nu exista certificarea ITM-ului?
 E1mic 
	    	Utilizator

E1mic 
	    	Utilizator	    

E1mic, utilizator
 E1mic, utilizator 	
			 catalinion84	                   

Buna ziua
ma confrunt cu urmatoarea problema:
-pe 17 ianuarie 2011 mi-a incetat CIM de munca, in urma unui preaviz dat pe 27 decembrie si inregistrat pe 6 ... (vezi toată discuția)
	                    catalinion84	                   

Buna ziua
ma confrunt cu urmatoarea problema:
-pe 17 ianuarie 2011 mi-a incetat CIM de munca, in urma unui preaviz dat pe 27 decembrie si inregistrat pe 6 ... (vezi toată discuția)

gabryel82	                   

Buna ziua!
In perioada aprilie - septembrie 2006 am fost angajat full-time, cu contract de munca, la sucursala din Resita a unei banci comerciale. In perioada ... (vezi toată discuția)
	                    gabryel82	                   

Buna ziua!
In perioada aprilie - septembrie 2006 am fost angajat full-time, cu contract de munca, la sucursala din Resita a unei banci comerciale. In perioada ... (vezi toată discuția)

cezur712	                   

Sunt nelamurit in ce conditii trebuie sa cer o adeverinta de vechime de la fostul angajator. In cartea de munca este trecuta toata perioada de angajare, din 85 ... (vezi toată discuția)
	                    cezur712	                   

Sunt nelamurit in ce conditii trebuie sa cer o adeverinta de vechime de la fostul angajator. In cartea de munca este trecuta toata perioada de angajare, din 85 ... (vezi toată discuția)