avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se face dovada muncii prestate (legal) in trecut, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se face dovada muncii prestate (legal) in trecut, daca nu este evidentiata in cartea de munca?

Buna ziua!
In perioada aprilie - septembrie 2006 am fost angajat full-time, cu contract de munca, la sucursala din Resita a unei banci comerciale. In perioada respectiva, eram angajat part-time (tot legal) si la o alta societate comerciala din Resita, cartea mea de munca aflandu-se la ITM Caras-Severin. Nu am dorit transferul cartii de munca la ITM Bucuresti (pe raza caruia isi avea sediul banca). Ideea este ca, ulterior demisiei de la banca, m-am trezit ca nu am inscrisa in cartea de munca perioada lucrata la banca.
Cum as putea rezolva aceasta problema? Care sunt demersurile care trebuie sa le fac ca sa mi se ia in calcul acest loc de munca la pensie? Multumesc.
Solicitati bancii sa va elibereze o adeverinta privind perioada in care ati fost angajatul acesteia, functia detinuta si salariul din perioada respectiva.
Perioada aprilie - septembrie 2006 apare inscrisa in carnetul de munca? ... este posibil sa fie inregistrat c.i.m. cu timp partial in carnetul de munca ? ...
De asemenea, puteti sa solicitati CNPP, in baza Art.50 Legea 263/2010, Certificatul privind stagiul de cotizare si puteti verifica astfel daca venitul lunar realizat in baza CIM-ului de la banca a fost luat in calcul.
Dupa 31 martie 2001, stagiul de cotizare si punctajul anual se stabilesc in baza declaratiei nominale de asigurare, intocmita si transmisa de angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiu cotizare pensie de stat sorineldobre sorineldobre am obtinut de CNPP stagiile de cotizare si punctajele realizate pt. perioada 2002-2012 . imi puteti spune de unde pot obtine acelasi lucru pt. perioada 09. ... (vezi toată discuția)
Daca am lucrat si part time si full time pot depune adeverinta impreuna cu cartea de munca la somaj la disponibilizare viu viu Am lucrat 2001-2006 full time iar intre 2002-2004 si part time. Firma la care am lucrat part time mi-a inmanat o adeverinta specifica pe care am uitat-o intre ... (vezi toată discuția)
Grupa de munca mosulica56 mosulica56 BUNA ZIUA!. In perioada sept.1981-oct 1985 am lucrat la fostul IJGCL Caras Severin,EGCL Resita (exploatarea Resita) la sectia termoficare as dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)