georgiana.td 
	    	Utilizator

georgiana.td 
	    	Utilizator	    

Mada456 
	    	Utilizator

Mada456 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 tocalione	                   

In Titlul de Proprietate ,CNP -ul proprietarului are o cifra gresita ;
Cum ne sfatuiti sa actionam pentru corectare ?
Va multumesc ! (vezi toată discuția)
	                    tocalione	                   

In Titlul de Proprietate ,CNP -ul proprietarului are o cifra gresita ;
Cum ne sfatuiti sa actionam pentru corectare ?
Va multumesc ! (vezi toată discuția)

Emanu3l	                   

Buna, zilele trecute am fost cu fiica mea la ambasada pentru a-i face certificat de nastere romanesc ea fiind nascuta in Danemarca. Problema este ca prenumele ... (vezi toată discuția)
	                    Emanu3l	                   

Buna, zilele trecute am fost cu fiica mea la ambasada pentru a-i face certificat de nastere romanesc ea fiind nascuta in Danemarca. Problema este ca prenumele ... (vezi toată discuția)

CodrutVoron	                   

Sotia are un certificat de nastere cu prenumele mamei scris gresit (o litera adaugata). Aceasta greseala nu a fost rectificata niciodata, iar certificatul de ... (vezi toată discuția)
	                    CodrutVoron	                   

Sotia are un certificat de nastere cu prenumele mamei scris gresit (o litera adaugata). Aceasta greseala nu a fost rectificata niciodata, iar certificatul de ... (vezi toată discuția)